اعلان وسط المواضيع

Dil öğrenen herkesin telefonunda olması gereken çeviri uygulaması

Konuşmaları hissetmeden ezberlemenizi sağlayan bir uygulama ister misiniz? O halde doğru uygulamadasınız, bu uygulama size istediğiniz herhangi bir dilde konuşmaları çok akıllı bir şekilde ezberleme fırsatı veriyor, böylece bir sosyal ağ uygulamasında olduğunuzu hissediyorsunuz.

Dil öğreniminde konuşmanın önemi

Öncelikle, dil öğrenmek için konuşmanın öneminden biraz bahsedelim. Dil öğrenmede konuşmaların çok büyük bir rolü olduğu bir sır değil; zira onlar dilin temelidir ve onlar olmadan iletişim kurulamaz. Örneğin, gramer öğrenmeye aşırı odaklanan ve sohbetleri ihmal eden birçok insan bulabiliriz. Bu da ileride onlara çok sorun çıkarır

Bir dili öğrenmek için, öğrenmede her zaman dengeye ihtiyacınız vardır; yeterli kelime dağarcığına sahip olmadan dili konuşamazsınız, en önemli konuşmalar ve en çok kullanılan cümleler hakkında bilginiz olmadan da konuşamazsınız. Ama unutmayacağız ki kuralların da öğrenmede, özellikle cümleleri organize etmede, daha doğru ve düzgün hale getirmede büyük rolü vardır.

Bununla birlikte, birçok insan dili kurallara ihtiyaç duymadan sadece dinleyerek öğrenir ve bu da iyi bir yoldur; ancak sonuçta bu tür bir öğrenme resmi dile ihtiyaç duyan işlerde çalışmak için değil, sadece iletişim kurmak için kalır, yine de daha önce belirttiğimiz gibi çoğu insan sadece iletişim kurmak için dile ihtiyaç duyar.

Bu uygulama büyük bir sorunu çözecek: konuşmaları ezberleme hızı. Sizi etkileyeceğini ve günlük yaşamlarında ihtiyaç duyacağını düşündüğünüz arkadaşlarınızla paylaşacağınızı umuyoruz.

Uygulama özellikleri:

1. Uygulama herkes için ücretsizdir ve tüm telefonlarda çalışır

2. Uygulamanın milyonlarca indirme ve olumlu değerlendirmesi var

3. Uygulama kullanımı karmaşık değil

4. Öğrenmek istediğiniz herhangi bir dili seçebilirsiniz

Android telefonlara özgü kamera çevirisi uygulamasını buradan indirmek için

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.translator.myapp

Bugünkü konumuz bu kadar, umarım konuyu beğenirsiniz. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum

إرسال تعليق

0 تعليقات