اعلان وسط المواضيع

Învață limba aplicând conversații cu sunet și imagini

Cu toții suferim de problema plictiselii în învățare, mai ales atunci când vrem să învățăm conversații, deoarece ne este foarte greu să le memorăm în forma tradițională Pentru astăzi vom vorbi despre o aplicație foarte importantă și nouă, care este aplicație pentru învățarea conversațiilor cu audio și video.

Ideea aplicației nu a venit întâmplător, ci mai degrabă a venit după ce mulți fani ai paginii noastre au cerut să vorbim despre subiectul conversațiilor, deoarece conversațiile sunt considerate unul dintre cei mai importanți piloni ai învățării limbilor străine.

Rolul conversațiilor în învățarea limbilor străine:


Când o persoană se află în stadiile incipiente ale învățării unei limbi, va avea nevoie de un set cu cele mai frecvent utilizate conversații în limba pe care o învață și asta este ceea ce vă recomandăm cu tărie, pentru că dacă memorați cele mai importante și mai frecvent utilizate conversații, vei putea comunica cu ușurință cu oamenii în limba lor, iar acest lucru te va aduce beneficii morale.


Pentru că deseori observ că începătorii în învățarea limbilor străine se concentrează foarte mult pe gramatică și analizează propoziția pentru a-i cunoaște exact componentele și sensul fiecărui cuvânt, iar aceasta este o greșeală în prima etapă de învățare pentru că aceasta provoacă plictiseală și oboseală.

Nu este rău să memorezi propozițiile importante de care vei avea nevoie în conversațiile tale zilnice fără să aprofundezi în modul în care sunt formate, deoarece nu poți înțelege toate regulile de la primele niveluri de învățare a limbii.

Caracteristici ale aplicației de conversații audio și video:


✔️ Aplicația este ușor de utilizat pentru toată lumea

✔️ Aplicația este însoțită de audio pentru a învăța cum să pronunțe propoziții

✔️ Aplicația este de dimensiuni mici, ceea ce vă ajută să ocupați puțin spațiu pe telefon

✔️ Aplicația este gratuită și toată lumea poate beneficia de ea

✔️ Aplicația are mii de recenzii pozitive

Acum, fără alte prelungiri, vă las linkul către aplicație, sper să vă placă și nu uitați să o împărtășiți prietenilor care sunt interesați să învețe limba.



Astfel, subiectul de astăzi se încheie și sperăm că ați beneficiat cât mai mult posibil de el.

إرسال تعليق

0 تعليقات