اعلان وسط المواضيع

Traduceți orice text sau semn folosind doar camera telefonului


Ați găsit vreodată un text lung sau ați fost vreodată într-o țară în care nu înțelegeți limba și ați ajuns la un semn scris în acea limbă, iar pentru a înțelege conținutul a trebuit să scrieți textul în programul de traducere din telefonul dvs.?


Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să știți că v-am simțit suferința din acel moment, deoarece am fost în aceeași situație de mai multe ori, mai ales când vedeam propoziții sau texte în unele cărți în timp ce învățam limba și eram obligat de fiecare dată să scriu acel text în aplicația de traducere din telefon, ceea ce îmi lua mult timp și efort.

Ce este aplicația de traducere cu cameră foto?


Mă veți întreba acum despre soluție, așa că o să vă răspund că nu va mai trebui să faceți asta după ce descărcați această aplicație, deoarece este soluția perfectă care mi-a rezolvat problema de traducere a textelor lungi și a oricăror alte texte scrise.


Aplicația de care vă voi vorbi astăzi este aplicația de traducere care folosește camera foto. Da, după cum ați auzit, vom folosi camera foto fără a scrie nimic. Această aplicație funcționează pe toate dispozitivele și este gratuită pentru toată lumea.

Cum funcționează aplicația de traducere a scrisului cu camera foto?


Pur și simplu această aplicație este foarte simplu de folosit. Trebuie doar să vă deschideți camera dvs. foto și să fotografiați orice text doriți să-l traduceți. După ce aplicația analizează textul fotografiat, îl va traduce imediat după ce îl convertește în text și cel mai important lucru este că întregul proces durează doar câteva secunde, deci e o soluție minunată pentru că vă previne să scrieți manual textul ceea ce poate dura multe minute și îl puteți traduce acum fără a-l scrie sau a face alte eforturi.

Desigur, aceasta nu este singura aplicație explicată pe site-ul nostru. Puteți descoperi alte aplicații de traducere pe site-ul nostru, dintre care cele mai importante pe care vă sfătuiesc să le aveți instalate pe telefon sunt:


Caracteristicile aplicației


1. Aplicația este creată de gigantul Google și asta este suficient pentru a vă dovedi cât este de importantă

2. Puteți traduce orice e scris folosindu-vă doar camera

3. Suportă cele mai renumite limbi din lume, inclusiv Arabă

4. Interfața aplicației este intuitivă, simplă și ușor de folosit

Asta a fost tot despre subiectul de azi, sper că v-a plăcut

Așteptăm sugestiile și opiniile dvs.

إرسال تعليق

0 تعليقات