اعلان وسط المواضيع

Besplatna inkluzivna aplikacija u vašim rukama

Ne možemo poreći da su danas aplikacije za prijevod postale važne aplikacije koje moramo imati na svojim mobitelima. Svi mi ponekad putujemo u zemlje u kojima ne poznajemo jezik, čak i živimo u takvim zemljama.

A, uspostavljanje komunikacije s ljudima u toj zemlji na njihovom jeziku teško je za nas, naravno, ne razumijemo njihov jezik i što može uzrokovati mnoge probleme koji bi mogli zahtijevati tumača, i odavde dolazi pravilo prijevoda u aplikaciji koju vam danas predstavljamo.

Što je to inkluzivna aplikacija za prijevod?

Inkluzivna aplikacija za prijevod sadrži sve važne aplikacije za prijevod na jednom mjestu, budući da ima glasovan prijevod, prijevod preko kamere, pismeni prijevod i prijevod preko fotografije.

Više nećete morati preuzimati svaku aplikaciju posebno na svoj mobitel, s ovom ćete aplikacijom pronaći sve na jednom mjestu a to će vam pomoći da ne trošite bez beze memoriju na svom uređaju.

Zašto inkluzivna aplikacija za prijevod?

Ideja za kreiranje ovog programa proizašla je zbog velike potražnje programa za prijevod. U današnje vrijeme možemo pronaći velik izbor programa s različitim zadacima jer postoje one koje preferiraju prijevod po zvuku, bez pisanja, a postoje i one koje nam ponekad trebaju za prijevod znakova/natpisa ili knjige. Dakle, svaka osoba ima neke svoje potrebe.

Stoga, bez da ometamo fokus korisnika, razmišljali smo o kombinaciji svih tih aplikacija u jednu aplikaciju koja bi bila dostupna u bilo koje vrijeme i gdje god je potrebna.

Mogućnosti aplikacije:

1. Aplikacija je inkluzivna za sve druge aplikacije za prijevod

2. Aplikacija je besplatna za sve

3. Tisuće ljudi preuzelo je aplikaciju na svoje mobitele i sviđa im se

4. Aplikacija nije velika te ne zauzima puno prostora na uređaju

Sada kada smo spomenuli sve o aplikaciji, dajem vam poveznicu gdje ju možete besplatno preuzeti.

Za preuzimanje aplikacije kliknite ovdje

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.translator.myapp

I nemojte ju zaboraviti podijeliti sa svojim prijateljima koje bi mogla zanimati i u komentaru nam ostavite svoju recenziju

إرسال تعليق

0 تعليقات