اعلان وسط المواضيع

Tako mi je pomogao program za glasovno prevođenje!

Želim vam poželjeti dobrodošlicu natrag na ovu temu, koja će vam se nadam se svidjeti kao i obično, a siguran sam da hoće jer ćete pronaći završno rješenje za problem s prevođenjem 😴 koji imaju mnogi ljudi koji se nađu u stranim zemljama i koji ne razumiju jezik.

Ako su vam dosadile tradicionalne aplikacije za prijevod koje se baziraju na tipkanju, vašim će patnjama sada doći kraj😎.

Evo mog iskustva s programom za glasovno prevođenje


Prije nego počnem s pričom o aplikaciji, želim podijeliti s vama svoje iskustvo s aplikacijama za prevođenje. Kada sam stigao u Njemačku, prvih par mjeseci upadao sam u probleme kada sam trebao nekoga pitati za neko mjesto ili za kupovinu nečeg, oni nisu razumjeli moj jezik i to mi je predstavljalo prepreku. Kada me nisu razumjeli, izvadio sam svoj mobitel i koristio tradicionalan program za prevođenje koji se bazira na tipkanju a znate da takva vrsta programa uzima puno vremena a osoba ne može stajati pored vas i čekati vas🙆 ♂️.


Jednog dana sam surfao po YouTubeu i vidio oglas u kojem razgovaraju o japanskom uređaju čiji je cilj prijevod svega što kažete u koji god jezik želite, ali problem je bio u tome što nije bio besplatan, ali to me nije zaustavilo u kupnji, i puno mi je pomogao, ali nakon nekog vremena počeli su se pojavljivati neki problemi, od kojih je najveći bio taj što sam morao držati uređaj u džepu i to mi je bilo neugodno🤢.

Rješenje za to se brzo pojavilo i to od strane prijatelja kojeg sam upoznao u školi jezika. Savjetovao mi je da preuzmem aplikaciju koja prevodi glasovne zapise kao i japanski uređaj, ali je besplatna i mogu je preuzeti na mobitel. I eto, napokon sam se riješio problema nošenja uređaja🥳.

Od toga dana, aplikacija je na mom mobitelu i stalno ju koristim kada putujem u razne zemlje jer podržava većinu postojećih jezika.


Naravno, to nije jedina aplikacija koju ćemo opisati na našoj stranici. Možete, također, otkriti i druge aplikacije za prijevod na njoj, od kojih su najbitnije i preporučujem vam da ih preuzmete na svoje mobitele:


1. Uz njega možete prevesti bilo što samo govorom

2. Podržava najčešće korištenje jezike, uključujući arapski jezik

3. Jednostavna aplikacija tako da svi razumiju kako funkcionira

4. Ogromne brojke preuzimanja i pozitivnih recenzija

Sada kada sam vam prenio svoje iskustvo a aplikacijom i njenim mogućnostima, ostavljam vam poveznicu za preuzimanje.


To je sve za današnju temu i srčano se nadam da vam se tema sviđa, čekam vaša mišljenja i prijedloge

إرسال تعليق

0 تعليقات