اعلان وسط المواضيع

Kako je pametna aplikacija za prijevod konačno riješila moj problem s jezikom?

Nema sumnje da smo se svi nekada našli u problemu zbog prijevoda, posebice tijekom razgovora preko WhatsAppa ili Messengera s ljudima čiji jezik ne razumijemo, i često dobivamo poruke na jeziku koji ne razumijemo i stoga moramo te poruke kopirati, izaći iz WhatsAppa, i zalijepiti u svoj tradicionalan program za prevođenje.

To je ono zbog čega se osjećam dosadno i ljuto 😡

Moje iskustvo s pametnom aplikacijom za prijevod:


Prije nego počnem pričati o svom iskustvu s ovom predivnom aplikacijom, vratit ću se u 2016. godinu kada sam imigrirao u Njemačku gdje se priča njemački jezik, kojeg sam morao naučiti. Najlakši način za to koji su mi preporučili prijatelji koji imaju iskustva u tom području, je da pronađem prijatelje koji pričaju njemački jezik i sprijateljim se s njima kroz razgovor na društvenim mrežama.


Stoga sam napravim grupu dobrih prijatelja i započeo razgovarati s njima, ali problem je bio u tome što u početku nisam mogao razumjeti većinu zaprimljenih poruka. Zbog toga sam moram izlaziti iz WhatsApp aplikacije radi prijevoda svake poruke. Zamislite da morate to raditi sa stotinama poruka koje sam dobivao. To mi je uzimalo više vremena i energije nego što možete zamisliti.

Srećom, svaki tunel ima svjetlo na kraju. Kontaktirao me stari poznanik i rekao mi je za ovu odličnu aplikaciju. U početku nisam bio zainteresiran za aplikaciju, ali nakon što sam ju isprobao promijenio mi se cijeli život.

Zamislite da vam aplikacija omogućuje prevođenje bilo kojih poruka ili članka na vašem mobitelu bez potrebe za kopiranjem ili lijepljenjem i sve to u samo par sekundi i na svim jezicima. Bez pretjerivanja, ovo je najbitnija aplikacija za prijevod koju sam ikada isprobao.

Ostavit ću vam kratak video za sve one koju kažu da nisu znali kako aplikacija funkcionira jer ne želim da netko od vas ode odavde bez da je preuzeo aplikaciju na svoj mobitel.

Sada, ostavit ću vam poveznicu za preuzimanje aplikacije putem PlayStore-a, ali prije toga, da vas podsjetim na neke njene mogućnosti.

Naravno, to nije jedina aplikacija koju ćemo opisati na našoj stranici. Možete, također, otkriti i druge aplikacije za prijevod na njoj, od kojih su najbitnije i preporučujem vam da ih preuzmete na svoje mobitele:



Mogućnosti pametne aplikacije za prijevod:


1. U aplikaciji ćete pronaći najvažnije jezike na svijetu

2. Mala veličina aplikacije omogućava da ju preuzme bilo tko

3. Jednostavno i nekomplicirano sučelje aplikacije

4. Više od 10 milijuna preuzimanja i 100.000 recenzija


Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, možete ih napisati u komentare i rado ćemo vam odgovoriti

إرسال تعليق

0 تعليقات